Bas Vredenburg

Bas Vredenburg

Bas (1979) is bijzonder gedreven door het bereiken van resultaten die niet (meer) mogelijk lijken. Een drive om mensen en organisaties in beweging te krijgen naar een gezamenlijk resultaat, een verrassend resultaat.

Deze aspecten zorgen voor zijn grote interesse en werkzaamheden op het gebied van strategie en management.
Zijn studie Economie in Groningen heeft hij gecombineerd met bestuursfuncties in studieverenigingen en later als beleidsadviseur op de HR afdeling van Interpay. Na zijn studie is Bas begonnen als management trainee bij Delta Lloyd Groep en is project manager geweest voor projecten als de strategische herpositionering van OHRA, opzet van een nieuwe verzekeraar IZIO en marktintroductie van Banksparen. Als lijnmanager binnen ABN AMRO Verzekeringen was hij verantwoordelijk voor het commercieel beheer van de verzekeringsportefeuille bij andere verzekeraars.

Als meest bijzondere werkervaring heeft hij als projectsecretaris, verantwoordelijk voor financien en logistiek, gewerkt voor de succesvolle deelname van Delta Lloyd aan de Volvo Ocean Race. Zijn laatste opdracht voor Delta Lloyd Groep was het programma management voor Consumentenbeleid met onder meer het bouwen aan een keurmerk klantgerichtheid in de branche.

Sinds 2010 is hij actief voor Improof als onder meer projectmanager binnen een reorganisatie bij een beursgenoteerde onderneming en als adviseur bij de opzet van commerciƫle strategieƫn.

De contactgegevens van Bas zijn:
Mobiel: 06 4131 2761
Email: basvredenburg@improof.com
LinkedIn: profiel Bas Vredenburg